“Jeanette kan simpelthen noget, som ingen andre kan!”

Kundeudtalelser

Her kan du læse udtalelser fra mine kunder. 

Et lille udpluk af udtalelser om mine behandlinger

"Jeanette kan simpelthen noget, som ingen andre kan! Det fantastiske ved hendes behandlinger er, at man ikke behøver at snakke – man skal bare være der og slappe af. Meget modsat hos en psykolog, hvor man snakker og snakker, men ikke rigtig kommer nogen vegne. Jeg hadede at tage til psykolog, og jeg var udmattet efter sådan en time. Men jeg glæder mig derimod altid til en ny behandling hos Jeanette, som altid lader mig fuldstændig op! :)"
Idamaria Jørgensen
Behandling: Kranio Sakral Terapi til voksne
"Jeg kontaktede Jeanette, fordi min hest ikke trådte rigtigt igennem på højre bagben, og han samtidig aflaster benet en del, når han står. Fem timer senere står Jeanette i stalden midt i en behandling af ham, som vel og mærke er en søndag aften kl. 19.30 - dagen før nytårsaften. Det er, hvad jeg kalder god service!"
Pia Vang Hansen
Behandling: Kranio Sakral Terapi til hest
"Jeg har efter et fald, hvor jeg fik piskesmæld og skade i lænd efterfulgt af en stor operation i ryggen, lidt så meget af smerter i nakke og lænd, at jeg i flere år havde svært ved at holde til at arbejde fuld tid. Jeg startede hos Jeanette efter at have prøvet al den behandling, der næsten findes, Kranio Sakral Terapi er en dejlig blid behandling, hvor Jeanette finder ud af, hvor der skal behandles fra gang til gang. Jeg kommer her ca. en gang om måneden og kan nu sagtens arbejde på fuld tid. Det bedste ved det er, at jeg ikke har alle de smerter mere. Jeg kan kun sige, at Jeanette har en stor forståelse for, hvor hun skal behandle. Jeg er så glad for, at jeg mødte hende, og kan kun anbefale hende :-)"
Susanne Skotte
Behandling: Kranio Sakral Terapi