Jeg hjælper både mennesker og heste – fysisk og psykisk.

Hvem er jeg

Kroppen fortæller selv, hvor problemet er placeret, og klienten skal/behøver ikke selv sætte ord på, hvorfor de kommet hos mig.

Mit navn er Jeanette Broby, og jeg er uddannet KST-behandler

Jeg er født i 1971, blev uddannet kok i 1990 og har været selvstændig siden april 2000.

Hvorfor er jeg begyndt at behandle med Kranio Sakral Terapi (KST) og healing?

Min egen hest fik overbelastet den korte sene fra kode til hoven, og dyrlægen mente ikke, at der var gode udsigter for hesten. Jeg havde kontakt til smeden og KST-behandler Charlotte Ravn, som begge troede på, at min hest kunne komme sig 100%.

Sammen arbejdede vi med et pendul over ryggen på hesten, der sagde, at om bare et år kunne han rides igen. Herefter blev hesten tapet ind i sportstape og magneter, og han fik flere KST-behandlinger af Charlotte, som også fik smeden til at lave specielle sko.

Effekten af behandlingen var tydelig, og jeg indså, at jeg var nødt til selv at lære at give behandlingerne. Jeg har derfor uddannet mig til Kranio Sakral Terapeut på Institut for Biodynamisk Kranio Sakral Terapi, hvor første del handlede om mennesker, og efterfølgende har jeg videreuddannet mig til hesteterapeut. Der gik 9 måneder, og så påbegyndte vi genoptræningen. Min hest har det godt i dag. 

 

Under uddannelsen fandt jeg ud af, hvor effektiv en behandlingsform Kranio Sakral Terapi er, og jeg besluttede mig for at oprette min egen virksomhed i 2017, hvor jeg har mulighed for at hjælpe både mennesker og heste, både fysisk og psykisk. 

 

Jeg er et nysgerrigt menneske og forsøger altid at bygge videre på mine kompetencer ved at tage yderligere kurser og certifikater.


Mellem 2015 og januar 2022 har jeg modtaget undervisning i behandling af voksne i  264 timer og undervisning i behandling børn i 128 timer. Derudover har jeg haft 50 timers undervisning i anatomi og fysiologi samt 50 timer i sundhedspsykologi og 100 timer i patologi og sygdomslære. Jeg har derudover haft 128 timer om organmassage. 

Eksamineret Dyre Terapeut hos Instituttet for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi

Vi behandlere er ikke ens

Rigtig mange behandlere kombinerer Kranio Sakral Terapi med andre ting, hvilket jeg også gør.

Jeg kombinerer KST med healing, da disse to områder komplementerer hinanden utrolig godt – begge er meget bløde behandlingsformer.

Dette betyder, at jeg også kan pendulere, når det føles rigtigt. 

Behandling af min egen hest med KST

Min egen hest var i genoptræning i ca. 1,5 år for at få rettet på de rigtige rygmuskler, da der var for lidt luft mellem to ryghvirvler (torntappe). Derudover viste det sig, at han var redet skæv, hvilket jeg selv har rettet op på via KST.


I 2017 var han klar til LA-dressurøvelser, og han har det godt. Hans rygproblemer er forsvundet.