Det psykiske og fysiske hænger sammen

KRANIO SAKRAL TERAPI TIL VOKSNE​

Tilstande som eksempelvis spændinger, smerter, angst og andet, er ikke hensigtsmæssige og kan medføre, at nervesystemet mister sin fleksibilitet og kan udvikle sig til en kronisk tilstand. 

Kranio Sakral Terapi til voksne

Jeg kan hjælpe dig, hvis du har problemer med f.eks.:

Med Kranio Sakral Terapi kan jeg afhjælpe disse tilstande. Bindevævet, der holder på muskler, sener og knogler, falder på plads under en behandling, så der atter bliver bevægelsesfrihed, og den indre ro genoprettes, så du får overblikket tilbage og lindrer de fysiske symptomer. 

En behandling tager ca. 45 til 60 minutter

Jeg anbefaler at få minimum to behandlinger, 

da det er muligt at gå mere i dybden.

"Udendørs" behandling

Til dig, som ønsker en behandling næsten ude i naturen. I min nye pavillon kan man nyde frisk luft og høre naturen og omgivelserne, samtidig at man modtager behandling i trygge og diskrete rammer. Det er muligt at høre hverdagens lyde såsom naboen, der slår græs, og bilerne, der kører forbi ude på vejen, mens du selv synker ned i din indre ro. 

Eksempler på Behandlinger

Eksamensskræk

Unge mennesker kan godt have kæmpe store forventninger til sig selv, når de skal til eksamen. Jeg har fundet ud af, at det hjælper med en behandling i begyndelsen eller f.eks. et par dage før eksamen. Under behandlingen beder jeg den unge om at tænke hele prøven igennem i hovedet og tænke på alle de ting, hun har lært, og som hun skal bruge til eksamen, og bare lade tanker og lærdom flyde igennem hovedet. Det giver ro, og så kommer de rigtige tanker frem, som man skal bruge til eksamen, og det giver overskud.

Skilsmisse

Ved en skilsmisse kan der godt sætte sig dårlige oplevelser i kroppen, og uden at man tænker over det, kan man tage disse oplevelser med sig fra det gamle ægteskab oig ind i et nyt forhold. På den måde skaber man ubevidst de samme problemer igen, og det er ikke hensigtmæssigt. Jeg kan behandle de kedelige oplevelser, så man tager fokus fra dem og ikke tager dem med ind i det nye forhold. Det er forskelligt fra person til person, hvor mange behandlinger det kræver at komme i mål.

Stress

Det er som regel et langt forløb, hvis man er meget stresset, og man er ikke altid klar over, hvor længe man har været overbelastet. Nogle er meget medtagede, før de rigtig mærker, at der er noget helt galt. Lige så lang tid man har gået med det, lige så lang tid tager det at komme af med stress igen, men det kan lykkes. En kær kunde havde fået besked om, at hun skulle starte på arbejde, ellers ville hun blive fyret. Efter intensiv behandling kom hun på arbejde igen, og sideløbende fik hun yderligere behandlinger, som skabte en energi, der gjorde, at hun fik mere overskud. Vi fandt ud af hvad der var det egentlige problem, og fik løst det. Vi fik ryddet op og samlet så meget overskud sammen, at hun var i stand til at søge et nyt job, som hun fik, og hun er i dag fri for stress. Hun gik hos mig et helt år og er i dag glad og stressfri.

Arme og skuldre

Nogle håndværkere har overbelastede muskler og sener i overkroppen på grund af deres fysisk krævende job. Det kan være nødvendigt med 2-3 behandlinger med en uge imellem, og andre gange kan det klares med en enkelt behandling. Nogle kommer fast et par gange om året for at forebygge alvorlige skader og for at kunne forblive i deres fag.

SKAL JEG HJÆLPE DIg?

Ring og lad os sammen aftale en behandling og tid, der passer bedst muligt.

Behandlingen foregår på: Bøstrupvej 15, Sørbymagle, 4200 Slagelse