Trænger din hest til ro og afspænding?

Kranio Sakral Terapi til heste

Kroppen i Balance tilbyder også Kranio Sakral Terapi til heste.

Hestens krop udsættes hver dag for spændinger og belastninger af forskellig art, som den skal kompensere for. Disse kompensationer og belastninger er ofte årsag til, at vævet strammer op og påvirker det kranio-sakrale system. Disse spændinger kan påvirke kroppen i en sådan grad, at det kan skabe begrænsninger i bevægeligheden eller problemer i det centrale nervesystem og de områder, dette interagerer med.

 

Heldigvis kan disse spændinger og blokeringer opdages og korrigeres med relativt simple og blide teknikker. Med de blide teknikker gennemgås det kranio-sakrale system for ubalancer, spændinger, bevægelighed og rytme, og der arbejdes derefter på væv og knogler for at løsne begrænsningerne. Ved at normalisere omgivelserne omkring hjerne og rygmarv aktiveres kroppens evne til selv at korrigere ubalancen.

 

Vær opmærksom på, at når jeg arbejder med din pony/hest i forbindelse Kranio Sakral Terapi, så skal din hest helst holde fri 2 dage efter. Når du sætter dig op på tredjedagen, skal du mærke efter, hvordan din pony/hest har det. Nogle heste er trætte, mens andre er friske. Din pony/hest kan godt virke skilt ad, så det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på, at du hjælper den, og at den får støtte fra dig.

En behandling tager ca. 45 til 60 minutter

Jeg anbefaler at få minimum to behandlinger, da det er muligt at gå mere i dybden den anden, tredje eller fjerde gang.

Kranio Sakral Terapi er godt som ren wellness, men behandlingen kan også være en god idé for din hest, f.eks. i disse situationer:

 

Optimal form til konkurrencer

Ønsker du, at din hest skal kunne yde mere til en konkurrence, bør vi igangsætte behandlingen 8 uger før, så behandlingen kan nå at få en effekt. Som udgangspunkt bør du sætte tre behandlinger af, den sidste en uge inden selve konkurrencen, men ring til mig, så finder vi en plan, der passer til dig og din hest.

SKAL JEG HJÆLPE DIn hest?

Ring og lad os sammen aftale en behandling og tid, der passer bedst muligt.