Det psykiske og fysiske hænger sammen

KRANIO SAKRAL TERAPI TIL børn/baby

Har din baby eller dit barn problemer med f.eks. mavepine, muskelspændinger, søvnproblemer, stress eller andet, kan jeg hjælpe, så barnets krop trygt finder sig selv igen. 

Kranio Sakral Terapi til børn

Biodynamisk Kranio Sakral Terapi til børn og babyer, også kaldet KST, hjælper dit barn af med problemer, som kan give en hverdag med irritationer og uro i kroppen.

Børn kan behandles for de samme ting som voksne, og er lettere at behandle, da der ikke er så mange blokeringer, der skal ryddes op i, før man kommer til selve problematikken. Jeg vil anbefale Kranio Sakral Terapi til børn, da det er en meget blid behandling. Jeg kan behandle f.eks.:

Jeg har mange gode oplevelser med behandlinger af børn, og tit er 2-3 behandlinger nok for at opnå resultater. Hovedpine og ondt i maven hænger tit sammen, og efter et par behandlinger er børn tit kørende igen.

Sommetider er man så heldig på 2. eller 3. behandling, at de selv kan sætte ord på, hvad der evt. er deres problem. Tit når man har talt med dem om deres emner/problemer, er det ikke så stort et problem mere. Man kan også komme frem til, at der er en lille ting, der skal  ændres  i hverdagen, så alt bliver godt igen.

Vigtigst af alt, er, at du mener, det er det rigtige for dit barn. Hvis du viser usikkerhed, vil barnet mærke det og derfor blive usikker. De fleste børnekroppe er meget åbne og modtagelige over for KST, og det virker oftest hurtigere end på voksne.

BØRN, DER IKKE VIL SOVE UDE, eller
IKKE VIL SOVE I EGEN SENG

Efter et par behandlinger, en lille snak om livet, barnets seng og tryghed, sker der noget. Husk at have overskud som forælder de første par gange. Det er vigtigt at have god tid til at putte. Tag evt. det bedste stykke legetøj eller en bamse med, lad døren være åben, og lad evt. lidt lys være tændt, Tag en hyggesnak, så det bliver en hyggelig stund, så skal det hele nok gå.

kranio-sakral-terapi-baby-born-behandling-1

Kranio Sakral Terapi til baby

Min behandling vil kunne hjælpe din baby til at komme af med uroligheder, som giver udfordringer i hverdagen. Det er ikke kun barnet, som bliver udfordret, men i høj grad også forældrene. Hvis dit barn lider af noget, der minder om nedenstående, kan jeg hjælpe.

Behandlingshistorier

Urolig søvn med mareridt og "night terror"

Jeg har behandlet en pige på 4 år, som fik night terror (natteskræk) hver aften ved 22-23-tiden, og som havde mareridt og var utrøstelig i 6 til 12 minutter.

Efter den 1 behandling fik hun ét mareridt, men efter nr. 2 behandling fik hun ikke flere slemme mareridt.

Det er vigtigt, at I forældre fortæller mig, hvornår disse mareridt stopper, for der er forskel på, hvor mange behandlinger børnene har brug for.
Mødet med den lille sure dreng!

Jeg havde besøg af en lille dreng på 16 uger, som var meget sur og ked af det. I løbet af de 45 minutter han lå på min briks, kom der mere og mere smil og glæde i øjnene.

Han fik den ene behandling, og hans mor havde aldrig set ham så glad og veltilpas før.
ADHD eller ...

Sofie på 8 år er en frisk og aktiv pige. Hendes store problem er, at når hun bliver sur eller ked af det, bliver hun udadreagerende, hidsig og kaster med ting.

Sofie blev testet for ADHD, men lå lige under skalaen, så der var ingen hjælp at hente. Vi blev enige om at prøve, om vi kunne hjælpe med KST. Sofie fik 6 behandlinger over et halvt år og har på det halve år kun fået 1 udbrud.

Til skole-hjem-samtalen var der ros til hende, og der er kommet meget mere ro på, når der skal laves skolearbejde.

SKAL JEG HJÆLPE DIt barn?

Ring og lad os sammen aftale en behandling og tid, der passer bedst muligt.