Er du stresset?

Behandling af stress

Føler du dig stresset eller tænker du, at du måske har stress? Virker hverdagen uoverskuelig? Er lunten kort? Bliver du hurtig ked af det? Så kan jeg hjælpe tilbage på rette spor. 

Stressbehandling MED ELLER UDEN ORD

Stress kan sætte sig i kroppen, hvor det kan udvikle sig til fysiske symptomer.  Virker dette bekendt?

Du bør tage det meget seriøst, hvis du oplever nogle af disse symptomer. Jeg har mange års erfaring med behandling af stress, og derfor kan jeg også hjælpe dig.

Jeg anvender alternative metoder til stressbehandling

Når jeg udfører stressbehandling, behøver vi ikke nødvendigvis at snakke dybt om dine problematikker. Du skal bare ligge på briksen og lade kroppen gøre arbejdet, mens jeg mærker efter for smerter og følelser. Når du ligger på briksen, skal du tage stilling til, om de tanker og oplevelser, der kommer frem, er værd at gemme på, eller om de skal videre. Nogle har behov for at snakke om, hvad der kom frem under behandlingen, mens andre bare gerne vil være i deres eget jeg. 

Min erfaring er, at den indre ro genoprettes, hvorefter stresstilstanden langsomt slipper sit tag, hvilket også afhjælper de fysiske symptomer. Jeg oplever, at efterhånden som man bliver afstresset, begynder man at få overblik over, hvilke ting der har gjort én stresset. Det er svært at sige, hvor mange behandlinger det kræver at komme af med sin stress. Nogle skal have tre behandlinger, mens andre skal have 20. 

Skal jeg hjælpe dig af med din stress?

Ring og lad os sammen aftale en behandling og tid, der passer bedst muligt.