Har du ondt i ryggen?

Behandling af rygsmerter

Rygsmerter kan være yderst frustrerende at gå rundt med. Det kan nemlig sætte en stopper for hele din mobilitet og dermed sætte dit liv på standby. Det er aldrig sjovt at gå rundt med rygsmerter, men har du prøvet Kranio Sakral Terapi? 

Behandling af rygsmerter med Kranio Sakral terapi

Hos Kroppen i Balance kan jeg behandle dine rygsmerter, f.eks. diskusprolaps/piskesmæld eller hold i ryggen.  Jeg kan være den helt rette løsning, når du har behov for behandling af rygsmerter, uanset om du oplever stærke smerter hver dag eller bare har mindre smerter sommetider. 

Rygsmerter kan være fysiske eller psykiske

Når du har rygsmerter, kan det have både fysiske og psykiske årsager. Hvis det er psykisk, kan det være din krops måde at sige fra på, fordi du går med noget, som nager dig. Er det fysisk, vil man kunne se den fysiske skade på et røntgenbillede eller en scanning. Uanset om dine rygsmerter skyldes noget fysisk eller psykisk, kan jeg hjælpe med en behandling af rygsmerterne.

Du har prøvet alt mod dine rygproblemer

Men har du prøvet Kranio Sakral Terapi? 

alternativ behandling af rygproblemer

Jeg anvender Kranio Sakral Terapi, hvor jeg som biodynamisk behandler både fokuserer på det fysiske og det psykiske for at hjælpe dig af med smerten. Dette adskiller mig fra en traditionel kiropraktor, som udelukkende fokuserer på det fysiske. 

 

Når du kommer med rygsmerter, lægger jeg altid hånden på smerten for at varme muskler og sener op. Derefter lægger jeg hænderne på dit hoved og lader kroppen selv arbejde. Det er dermed en meget blid behandling, der ikke gør ondt. For det meste forsvinder smerterne efter et døgns tid. 

Skal jeg hjælpe dig af med dine rygsmerter?

Ring og lad os sammen aftale en behandling og tid, der passer bedst muligt.