Det psykiske og fysiske hænger sammen

Behandlinger

Har man problemer med eksempelvis hovedpine, muskelspændinger, smerter, stress eller andre lidelser, kan det med tiden medføre, at nervesystemet mister sin fleksibilitet og tilstanden bliver kronisk, hvis du ikke får det behandlet. 

Jeg kan behandle forskellige lidelser og fysiske skader. Læs mere om hver enkelt ved at klikke på knapperne nedenfor.

Jeg anbefaler at få minimum to behandlinger, da det for det meste er muligt at gå mere i dybden ved anden behandling. En behandling tager ca. 45 til 60 minutter.

SÅDAN FOREGÅR EN KRANIO SAKRAL TERAPI BEHANDLING

Først taler vi kort sammen om, hvad dine udfordringer er, men vi behøver ikke gå i detaljer. Så lægger du dig til rette på briksen, og du får et tæppe på. Imens spiller stille og beroligende musik. Babyer og børn kan ligge eller sidde i armene hos deres mor eller far, hvis de ikke selv vil ligge ned. Jeg lægger mine hænder på hovedet eller på kroppen. Under behandlingen kan jeg eventuelt flytte mine hænder, hvis din krop taler til mig.

Jeg sanser nogle følelser fra din krop og sender en healingenergi tilbage til din krop, så den sætter gang i sit eget flow, så den helbreder og restaurerer sig selv. Man kan godt opleve, at smerter dukker op til overfladen, inden de forsvinder. De sidste ti minutter får du lov til at ligge i dit eget energiflow, hvorefter jeg vækker dig blidt. 

Nogle føler sig lettere, når de rejser sig fra briksen, mens andre skal bruge længere tid til at finde sig selv. Man kan godt være træt efter en behandling, så resten af dagen må godt foregå i roligt tempo.  To behandlinger er aldrig ens. 

Fødsel og børn

En stresset fødsel eller et barn, som må indlægges kort efter fødslen, kan give problemer videre i livet. Barrnet kan udvikle angst, hvilket gælder både små og store børn. Ved en stresset fødsel er det vigtigt, at både barn og mor behandles sammen, da man ikke kun kan behandle barnet. Der kan være lige så meget stress tilbage hos moderen, og det kan barnet mærke i mange år efter.

Det er meget forskelligt, om større børn ønsker, at deres forældre er tilstede under behandlingen. Hos mig bestemmer barnet selv – det handler nemlig om tryghed.

120083021_328422561577001_5009611918771258775_n

Jeg tilbyder følgende:

Kranio Sakral Terapi til voksne

Kranio Sakral Terapi til børn

Kranio sakral terapi til heste

Behandling af rygsmerter

behandling af stress

Behandling af migræne

Organmassage

stomach

SKAL JEG HJÆLPE behandle dig?

Ring og lad os sammen aftale en behandling og tid, der passer bedst muligt.

Behandlingen foregår på: Bøstrupvej 15, Sørbymagle, 4200 Slagelse

Ønskes behandling hos dig selv, er det gratis inden for en radius af 40 km fra Sørbymagle.

Bor du længere væk, aftaler vi en pris ift. kørsel.